Something About Mary

Mijn naam is Mary, Perzisch en ben 35 jaar. Ik ben de middelste van 3 zussen, moeder, jong en creatief van geest. Een diehard DIY’er, when life gives you lemons make a mask out of it. Lichtelijk OCD, het type dat haar stofzuiger stofzuigt. Wil als couger door het leven, omdat het woord cool klinkt. Het liefst bezit ik een koffie plantage en brander. Doe dan maar ook gelijk een koffiezaak, dan weet ik zeker dat ik genoeg en goede koffie binnen krijg.

DailyMary heb ik opgericht om mijn passie voor plantaardige recepten, uit alle wereldkeukens, met jullie te delen. Mijn doel is om jullie te stimuleren, inspireren en kennis te laten maken met heerlijke, voedzame plantaardige recepten. Je hoeft geen vegetariër of vegan te worden, maar een kleine bijdrage leveren aan de dieren, het milieu en niet te vergeten je eigen gezondheid en gemoedstoestand kan nooit kwaad. Het zien van andermans leven kan je opfleuren, kracht geven en inspireren om nieuwe dingen uit te proberen. En dat hoop ik ook te doen bij jullie…

Nieuwsgierig geworden waarom ik zo veel mogelijk plantaardig ben gaan eten? Lees het hele verhaal hier.

 

“Iedere dag doe ik iets dat goed voor mijn lichaam aanvoelt” 

 

 

dailymary plantaardige vegan recepten uit alle wereldkeukens