Thuis trainen met deze Youtube workouts

Weinig budget, tijd of geen zin in de sportschool? Met deze workouts op youtube kan je op je gemak thuis trainen. Het makkelijke van een thuis training is dat je op elk gewenste tijdstip kan sporten wanneer jij dat wil! Spreek wel met jezelf een vaste tijd af, zo voorkom je dat elke 5 minuten straks zegt en het dan uiteindelijk uitstelt. Nog een aantal voordelen van het thuis trainen is; je kan het opbouwen en hoeft niet een uur lang in een groepsles te zitten en je kan sporten in de kleding die jij wil, hoe fijn is dat?! Train je na een lange tijd, dan kan je beginnen met 15 tot 20 minuten sporten en dit rustig opbouwen. Het gevoel na een workout is het lekkerste wat er is. Gun jezelf dat 🙂 Mentaal voel je je stukken sterker en helder in je hoofd.

 

TIP: kies een workout uit en herhaal het voor 4 weken. Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en uiteindelijk helemaal niks meer doet. Na 4 weken kan je een andere workout filmpje doen en ook weer andere spiergroepen trainen.

 

Beginners Workout (Persoonlijk vind ik dit een hele fijne workout en de instructrice ook leuk en kalm praten) 🙂 

Level 2

Level 3

Level 4 Wil je knallen en kan je meer aan?

 

Hebben jullie workouts die je thuis doet? Laat het mij dan vooral weten, ben erg benieuwd.

Go go go!!!

 

 

Liefs, Mary 

 

 

 

 

 

Tags from the story
Written By
More from DailyMary

Pompoen Zoete Aardappel Soep

Een alles in 1 soep voor 2 dagen, in 30 minuten klaar!...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *