Toscaanse Flessen

Toscaanse Flessen

Het schenken van olijfolie, azijn of water uit deze sierlijke Toscaanse flessen maakt de sfeer net even wat romantischer. Ondanks dat de flessen sierlijk zijn, past het ook goed in een wat strakkere of industriele woning. Het maakt je huis net even wat knusser. De flessen worden ambachtelijk gemaakt in Italie. Dit wordt gedaan met gerecycled glas, vandaar de mooie zachtgroene kleur. Een absolute eye catcher op tafel of in je keuken. Ik heb ervoor gekozen om de flessen te gebruiken voor olijfolie en appel azijn, maar er kan natuurlijk ook water in, Dat schenkt net even wat mooier. Want zeg nou zelf, olijfolie of water uit een plastic fles is toch niet zo mooi? 🙂 Het zijn de kleine details in je huis die het ‘m doen!

Ik heb de flessen aangeschaft bij de winkel RAW Materials op de rozengracht. Ook kan je ze kopen bij sommige conceptstores of keukenwinkels.

Written By
More from DailyMary

Cashew Roomkaas

Met een paar ingrediënten kan je snel en makkelijk een cashew roomkaas...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *